FUN for Moms

Äitityypit kuntoon!

FUN ylpeänä kutsuu äidit, mummut ja ihan kaikki äitimieliset kokeilemaan FUN Kokkolan Liikuntakeskusta viikon ajan ilmaiseksi!

Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko ajalla 3.-9.5.2021 joko itsellesi (jos olet äitityyppi) tai äitityypille, ja sinä pääset tai hän pääsee treenaamaan ilmaiseksi viikon ajan 10.-16.5.2021. Lahjan käyttäjän tulee tilata FUN for Moms- tutustumisviikko itse verkkokaupasta omilla tiedoillaan kulkuoikeuden saamiseksi.

Käytössä on FUNin kaikki palvelut: moderni ja tilava kuntosali, toiminnallinen alue, viihdyttävät virtuaalitunnit, elämykselliset ryhmäliikuntatunnit, siistit ja fiksut tilat infrapunasaunoineen. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis äidit ja äitityypit!

FUN for Moms- tutustumisviikko koskee vain äitityyppejä ja uusia tutustujia, jotka eivät ole vielä jäseniä.

Toimi näin:

1. Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä nettisivulinkki läheiselle äitityypillesi viimeistään 9.5. vaikka WhatsAppin kautta.

2. Valitse alla oleva kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokaupassa

3. Kirjaudu ostosten jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiiliappiin

4. Tervetuloa treenaamaan 10.-16.5.2021 välisenä aikana!


FUN for Moms!

Ge en gratis träningsvecka till FUN som present till din mamma, mummo eller svärmor eller beställ egen tid åt dig själv!

1. Skicka länk till den som kommer att få presenten senast 9.5 fast via Whattsup.
2. Välj kampanjprodukt FUN for Moms i webshoppen. Den som kommer att använda veckan, ska registera själv med egna uppgifter.
3. Ladda in appen Liikuntakeskus FUN och logga in.
4. Välkommen att träna 10-16.5.2021

Registreningstid är 3.5-9.5.21 och träningstid gäller 10.5.-16.5.21. Gäller nya kunder