Meiltä löytyy markkinoiden paras ja tarkin kehonkoostumusmittari Inbody 770!
Marknadens bästa och nogrannaste maskin Inbody 770 finns hos oss!

Inbody 770 on markkinoiden paras ja tarkin laite joka kertoo sinulle kaiken tarvittavan.

Miksi InBody-mittaus?

Onko tavoitteesi tiputtaa painoa, kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa? Onko kehossasi haitallisia puolieroja tai haluat tietää kuinka paljon elintapamuutoksillasi on vaikutusta? Oletko kenties huomannut, että vaa’an lukema ei muutu, vaikka tekisit paljon töitä kehosi eteen?

InBody-mittauksen avulla selvität kehosi ja kehityksesi tilaa painoa, ympärysmittoja, pihtimittausta ja painoindeksiä syvemmältä. Ei enää arvailua, väestötason mittareita tai pihtien nipistelyä. InBodyn avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista.

InBody-mittaukset perustuvat bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehosi läpi. Alle minuutin kestävässä mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin selkeälle raporttilomakkeelle. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, edullisuus, luotettavuus ja helppous.

Mittaus sopii ihan kaikille, ei ainoastaan aktiiviurheilijoille. Saat mukaasi lomakkeen täynnä tietoa ja Personal trainerimme auttavat sinua tulkisemaan sitä ja he ovat oikeita henkilöitä auttamaan sinua jatkossa tekemään esimerkiksi elintapamuutoksen, hankkimaan lisää lihasta tai vaikka pääsemään eroon viskeraalirasvasta.

Mittauksen hinta on 25e.
Järjestämme mittauspäiviä, ilmoitamme niistä aina tarkemmin lähempänä ajankohtaa sosiaalisen median sivuilla. Seuraathan jo meitä Facebookissa ja Instagramissa!

FUN for Ladies Pietarsaari

@funforladiespietarsaariMarknadens bästa och noggrannaste kroppssammansätningsmätningsapparat Inbody 770 är här!
Vill du veta hur din kropp egentligen mår? Mätningen visar fettprosentet, muskelmassa etc.

Pris 25€.


Nu är det möjligt att göra mätningar regelbundet! Vi arrangerar mätningsdagar regelbundet. Följ oss i Facebook och Instagram för mera info!

FB: FUN for Ladies Pietarsaari, IG @funforladiespietarsaari