Personal training.

FUNilta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

FUNin Personal Trainerit ovat kouluttautuneita, kokeneita ja ammatissaan intohimoisia. He tekevät kaikkensa sen eteen, että jokainen heidän asiakas saavuttaisi omat tavoitteensa. FUNin jäsen saa halutessaan heti jäsenyydensä aluksi henkilökohtaisen opastuksen kuntosalille tai ryhmäliikuntaan ammattitaitoisen ohjaajan luotsaamana.


Haluaisitko pudottaa painoa tai muokata kehoasi? Haluaisitko vahvistaa voimatasojasi tai lisätä lihaskestävyyttä? Haluaisitko varmistaa nousujohteisen treenaamisen tai kenties tukea johonkin muuhun lajiin lihakuntoharjoittelusta? FUNin Personal Trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi kädestä pitäen. Hän on läsnä jokaisessa tapaamisessanne varmistamassa täydellisen suoritustekniikan ja kannustamassa sinua parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Lisäksi FUNin Personal Trainer katsoo kanssasi ravintoasiat kuntoon, jotta se tukee harjoitteluasi mahdollisimman hyvin. Personal trainer -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan.


Roosa Laituri

Heippa! Olen Roosa Laituri 26-vuotias koulutettu Personal trainer.

Oma kiinnostus liikuntaa kohtaan on syvällä old school-tyylisessä kehonrakennuksessa sekä voimaharjoittelu tulee hyvänä kakkosena.

Vahvuusalueisiini kuuluu lihasten kasvatus , voimantuoton lisäys sekä painonpudotus.
Luonteeltani olen hyvin kannustava , empaattinen ja iloinen.

Rakastan nähdä onnistumisen hetkiä siksi tämä on mulle enemmän kuin kutsumusammatti.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja etsimme juuri sinulle sopivat työkalut onnistumiseen.

Jos näet mua salilla tai missä vaan niin tuu rohkeesti puhumaan. Kun treenaan ilmeeni saattaa olla aika vakava ja keskittynyt , mutta huomaat että se muuttuu heti kun tervehdimme

roosa.laituri@gmail.com

kotisivut: ptroosalaituri.fi

Carina Ahlqvist

Jag är Carina, Trainer 4 you utbildad Personlig Tränare. Motion och hälsa är min stora passion. Jag blir glad av träning och mår så bra av det. Jag kan hjälpa just dig att bli din bästa version av dig själv. Tillsamman gör vi upp en plan som passar just dig. Jag hjälper dig att komma igång med träningen, kosten, och ger dig tränings motiovation. Hållbar hälsa som håller. Jag drar gruppträningar runt om i nejden och lever av motionsfolket!

Tveka inte för att ta kontakt, tillsammans hjälps vi åt! Vi ses på gymmet!

Ta kontakt: shapinglifestyle@gmail.com

Tanja Kamppinen

Mitt namn är Tanja Kamppinen.

Jag har alltid varit en allt eller inget person, vilket också gjort att jag största delen av livet varit en periodare när det har kommit till träning.
Det var först år 2019 som jag tog tag i träningen på allvar, lade upp tydliga mål och lärde mig att fortsätta fast motivationen inte alltid fanns.
Nu är styrketräning en stor del av mitt liv och jag vill hjälpa andra att känna glädjen av att röra på sig och att fortsätta kämpa fast motivationen svackar.
Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och brinner verkligen för att hjälpa andra nå sina mål och utvecklas som personer på vägen.
Oberoende om du vill bygga muskler, gå ner i vikt eller ha en hälsosammare vardag, tveka inte att ta kontakt så sätter vi ihop en plan som passar just dig.
Du når mig på e-mail: ptkamppinen@gmail.com eller på Instagram: @ptkamppinen

Irene Koponen

Irenellä on pitkä liikunta-alan tausta.
Irene har erfarenhet som tränare.

Olen 55-vuotias liikunta-alan ammattilainen. Haluan tarjota hyvinvointia, stressitöntä valmennusta sekä elämäntapamuutosohjausta.

Vahvuutenani hyvinvointivalmentajana ja personal trainerina haluan kokemukseni ja ammattitaitoni kautta tarjota räätälöityjä ohjelmia asiakkailleni. Valmennukseni perustuvat aina kokemukseen sekä koulutukseen.

Olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajana ja henkilökohtaisena valmentajana, lajivalmentajana ja vetänyt painonpudotusryhmiä.

Pidän toiminallisia treenejä jotka pitävät kivut ja jumit poissa.

Jokainen meistä haluaa tehdä töitä täysillä, liikkua ja nauttia arjesta kivuitta ja siinä haluan auttaa asiakkaita löytämään oman harjoittelumuodon.

Fiilistellään, unelmoidaan ja nautitaan ja ennen kaikkea tehdään yhdessä unelmasi todeksi!

Koulutus: Personal Trainer, Liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja Varalan urheiluopisto, Hyvinvointivalmentaja Trainer4You, eMentori Centria

Minut saa kiinni sähköpostitse: irene.koponen@liikuntakeskusfun.fi

Henna Dahlman

Henna valmentaa jämäkästi mutta ei tiukkapipoisesti. Treeneissä on aina hauskaa vaikka siellä onkin tekemisen meininki!

Innostuin liikunta-alasta todella oman elämäntapamuutokseni myötä. Toki olin jo lapsena harrastanut yhtä sun toista hiihdosta joukkuelajeihin ja nuorena aikuisena olin himojumppaaja, mutta kuntosali oli jotenkin jäänyt vieraaksi. Rakastuin kuntosalitreenaamiseen täysin ja sillä tiellä ollaan.

Ihmisten parissa työskentely on minulle tuttua vuosien varrelta koska toimin erityisopettajana päätyökseni.

Vahvuuteni valmentaja ovat ihmisten kohtaaminen ja erilaisuuden ymmärtäminen ja kunnioittaminen ovat ehdottomia vahvuuksiani. Olen vahvimmillani tilanteissa joissa voin kannustaa toisia ylittämään itsensä ja rohkaista tekemään töitä unelmiensa eteen - mikään ei tule ilmaiseksi.

Toivon että jokainen asiakkaani joka löytää luokseni saa sen kipinän joka minulla itsellänikin on. Toivon myös että ymmärrämme, että jokaisella meistä on avaimet omaan onnellisuuteemme. Siksi... Fiilistele, unelmoi ja nauti!

Olen Trainer 4 you Personal Trainer ja minut saa kiinni sähköpostitse osoitteesta:

henna.dahlman@liikuntakeskusfun.fi

Jenna

Moikka, olen Jenna, Trainer 4 You koulutuksen käynyt Personal Trainer. Olen lähihoitaja ammatiltani ja nuoresta asti olen käynyt kuntosalilla. Pidän siitä että saan auttaa ihmisiä. Ota yhteyttä jos haluat apua treeneihin, ruokavalioon, elämäntapamuutokseen tai vaan vaikka treenikaveria! Mennään yhdessä kohti tavoitetta! Ota yhteyttä: minifit.jl@gmail.com

Hej, Jag heter Jenna. Jag had utbilda mig till Trainer 4 You Personlig Tränare. Min yrke är närvårdare och min hobby har varit gym redan i ungdomen. Jag tycker om att hjälpa människor. Ta kontakt om du vil hjälp med träningen, diet eller bara träningskamrat! Ta kontakt minifit.jl@gmail.com