Personal trainereiden esittely.
Träffa våra Personal trainers.

FUNin Personal Trainerit ovat kouluttautuneita, kokeneita ja ammatissaan intohimoisia. He tekevät kaikkensa sen eteen, että jokainen heidän asiakas saavuttaisi omat tavoitteensa. FUNin jäsen saa halutessaan heti jäsenyydensä aluksi henkilökohtaisen opastuksen kuntosalille tai ryhmäliikuntaan ammattitaitoisen ohjaajan luotsaamana.


Haluaisitko pudottaa painoa tai muokata kehoasi? Haluaisitko vahvistaa voimatasojasi tai lisätä lihaskestävyyttä? Haluaisitko varmistaa nousujohteisen treenaamisen tai kenties tukea johonkin muuhun lajiin lihakuntoharjoittelusta? FUNin Personal Trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi kädestä pitäen. Hän on läsnä jokaisessa tapaamisessanne varmistamassa täydellisen suoritustekniikan ja kannustamassa sinua parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Lisäksi FUNin Personal Trainer katsoo kanssasi ravintoasiat kuntoon, jotta se tukee harjoitteluasi mahdollisimman hyvin. Personal trainer -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan.

Irene Koponen

Irenellä on pitkä liikunta-alan tausta.
Irene har erfarenhet som tränare.

Olen 52-vuotias liikunta-alan ammattilainen. Haluan tarjota hyvinvointia, stressitöntä valmennusta sekä elämäntapamuutosohjausta.

Vahvuutenani hyvinvointivalmentajana ja personal trainerina haluan kokemukseni ja ammattitaitoni kautta tarjota räätälöityjä ohjelmia asiakkailleni. Valmennukseni perustuvat aina kokemukseen sekä koulutukseen.

Olen toiminut ryhmäliikunnan ohjaajana ja henkilökohtaisena valmentajana, lajivalmentajana ja vetänyt painonpudotusryhmiä.

Pidän toiminallisia treenejä jotka pitävät kivut ja jumit poissa.

Jokainen meistä haluaa tehdä töitä täysillä, liikkua ja nauttia arjesta kivuitta ja siinä haluan auttaa asiakkaita löytämään oman harjoittelumuodon.

Fiilistellään, unelmoidaan ja nautitaan ja ennen kaikkea tehdään yhdessä unelmasi todeksi!

Koulutus: Personal Trainer, Liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja Varalan urheiluopisto, Hyvinvointivalmentaja Trainer4You, eMentori Centria

Minut saa kiinni sähköpostitse: irene.koponen@liikuntakeskusfun.fi

Henna Dahlman

Henna valmentaa jämäkästi mutta ei tiukkapipoisesti. Treeneissä on aina hauskaa vaikka siellä onkin tekemisen meininki!

Innostuin liikunta-alasta todella oman elämäntapamuutokseni myötä. Toki olin jo lapsena harrastanut yhtä sun toista hiihdosta joukkuelajeihin ja nuorena aikuisena olin himojumppaaja, mutta kuntosali oli jotenkin jäänyt vieraaksi. Rakastuin kuntosalitreenaamiseen täysin ja sillä tiellä ollaan.

Ihmisten parissa työskentely on minulle tuttua vuosien varrelta koska toimin erityisopettajana päätyökseni.

Vahvuuteni valmentaja ovat ihmisten kohtaaminen ja erilaisuuden ymmärtäminen ja kunnioittaminen ovat ehdottomia vahvuuksiani. Olen vahvimmillani tilanteissa joissa voin kannustaa toisia ylittämään itsensä ja rohkaista tekemään töitä unelmiensa eteen - mikään ei tule ilmaiseksi.

Toivon että jokainen asiakkaani joka löytää luokseni saa sen kipinän joka minulla itsellänikin on. Toivon myös että ymmärrämme, että jokaisella meistä on avaimet omaan onnellisuuteemme. Siksi... Fiilistele, unelmoi ja nauti!

Olen Trainer 4 you Personal Trainer ja minut saa kiinni sähköpostitse osoitteesta:

henna.dahlman@liikuntakeskusfun.fi