Liikuntakeskus FUN

Pietarsaareen avataan moderni liikuntakeskus FUN syksyllä 2019. Tutustu tästä palveluihin ja yritykseen!

Liikuntakeskus FUNista löydät modernit puitteet nykyaikaiseen kuntosaliharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun, personal training -palveluihin, ohjattuun ryhmäliikuntaan ja uusimpiin virtuaalitunteihin. FUN tarjoaa tilat ja ohjauksen turvalliseen ja elämykselliseen kuntoiluun naisille upeissa ja loppuun asti mietityissä tiloissa.

Liikuntakeskus FUNia luotsaa kokenut liikuntakeskusyrittäjä Sunneva Niskanen. Henkilökuntaan kuuluu asiakaspalvelijoita, personal trainereita ja ryhmäliikuntaohjaajia.

FUN on liikuntakeskus, jossa voit harjoitella omatoimisesti kuntosalilla tai virtuaalitunneilla itsellesi sopivaan kellonaikaan 4-24 välillä. Tarjoamme myös hauskaa ja laadukasta ohjattua ryhmäliikuntaa sekä kuntosaliharjoittelua ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamana.

Liikuntakeskus FUN For Ladies Pietarsaari tarjoaa kuntosalilla aerobiset laitteet, painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaat painot. Näiden lisäksi FUNissa on toiminnallinen tila. Ison ryhmäliikuntasalin lisäksi on kaksi erillistä virtuaalihuonetta.

Ennakkomyynti on alkanut! Varmista itsellesi paikka ja koe liikunnan ilo. Tervetuloa!