Äntligen har vi eget motionscenter FUN for Ladies för kvinnor!

Första tanke om damernas eget motionscenter var nästan tio år sedan.
Nu var det äntligen dags att förverkliga drömmen! Och nu finns det en fräsh ny motionscenter FUN for Ladies i Jakobstad! Because we are worth it!

Företagare Sunneva Niskanen har funderat länge på att grunda ett eget gym för kvinnor. Här berättar hon mera.

Jag har alltid tyckt om motionera och röra mig och jag har testat nästan alla grenar från skidåkning till boxning och fotboll, klättring till vandring och yoga.

Länge sen började jag gymma och testa på olika jumpatimmar i gymmet som var endast för kvinnor. Det tog inte länge då jag var i första instruktörskolning och jag tyckte så mycket om det att jag ville lära mera. Jag instruerade flera olika timmar och jobbade samtidigt i kontorsarbete. Efter några år bestämmde jag att stureda till Personlig tränare. Jag sade upp mig från kontorsarbete och började instruera på heltid och arbeta i gymmet. Jag hade även en liten jumpasal i Terjärv, där hade jag timmar under kvällar. Och den tiden åkte jag runt mellan olika gym och insturuerade olika pass och gjorde personlig tränarens arbete. Så man kan nog säga att jag har lång erfarenhet om branchen.

Tanke om att grunda ett motionscenter kom den tiden och först var det mening att öppna motionscenter endast för kvinnor. På hösten 2012 öppnade jag då motionscenter EasyFit Jeppis som är både för kvinnor och men. Men tanke om damernas eget gym har hela tiden varit kvar. Det finns behov för båda gym!

När mina vänner grundade Motionskedjan FUN, var det ganska lätt bästämmt att där vill jag vara med. Nya fräsha vindar. Och möjlighet att laga ett eget motionscenter för kvinnor, En plats vi alla trivs! Allt började relativt snabbt och efter några månader var FUN for Ladies öppet! Det har varit så spännande och kul att laga allt skärsillt för kvinnor. Välja färjer och tänka på detaljer..

Och jag är så lycklig att jag får arbeta och göra samarbete med alla dessa underbara professionella kvinnor som jag har som personalen, instruktörer och personlig tränare. Vi har alla lång erfarenhet av branchen och vi stöder varandra, vi har kul tillsammans!

Vi har en bra utrustad gym med olika maskiner, fria vikter och också funktionell sal med utrustning. Vi har ledda jumpapass varje dag och också virtuella pass, du kan välja och starta egen pass när det passar till dig. Vi har också Personal trainer som kan hjälpa till när det behövs.

Den bästa som finns är personalen, glada och positiva kvinnor! Och förstås utrymmena.. stora rutiga fönster och vyn över staden! Allt det här.. Because we are worth it!

Välkommen med till glada gänget!


Välutrustad gym.

Fantastiskt vyn över staden!