Passbeskrivningar

FUN for Ladies bjuder på olika gruppträningstimmar av professionella instruktörer.

Gruppträningstimmar

Instruktörernas egna timmar


YogaFlow är en mjuk och skön yogatimme. Du behöver inte oroa dig över krånliga rörelser, timmen passar alla-även om du yogat tidigare eller inte.


DanceFlow Nu får du njuta av musik och du behöver inte lära dig krånliga stegkombinationer. Bli förtjust i olika stiler t.ex. samba, tango, rock, disco, country..mm. Trevliga och lätta steg, alla kan och alla njuter av dans!


FasciaMethod är utvecklad av finska fysioterapeuter. Det innebär rörelseträning, dynamisk tänjning för ansträngda muskler och fasciabehandling med en fasciaboll. Timmen är lämplig för alla som vill förbättra sin prestationsfärmåga och välbefinnande!


PowerMethod är ett styrketräningkoncept utvecklad av finska fysioterapeuter. Powermethod består av funktionell styrketräning och övningar för kroppshållningen. Uppvärmningen består av dynamisk rörelseträning.

ACT cirkelträning är effektiv timme i gymmet. Vi lär oss att använda olika maskiner och göra övningar rätt. Vi gör också övningar med fria vikter.


Lår-mage-rumpa timme stärker och tonar kroppen. Vi tränar genom lår-, mage och rumpamuskler med lätta men effektiva övningar. Vi använder kroppens vikt och också viktplattor och gummiband. Alla övningar hat lättare och hårdare version, så du kan själv välja nivån och timmen passar alla.


Stretching Med hjälp av stretching kommer dina muskler att slappna av och du förrbättrar rörligheten. Det leder till förbättrad blodcirkulation, snabbare återhämtning och mindre träningsvärk.


Core&Body45 är en rolig muskelträningstimme där vi tränar hela kroppen, särskilt core. Vi använder kroppens egen vikt, gummiband, step-bräda och mattan. Du kan välja själv vikter/nivån så timmen passar alla.


Skumppajumppa passar utmärkt till fredag! Vi slipper från nacke-axlar spänningar och förbättrar muskelstyrka, balans och kroppens välbefinnande. I slutet ännu strething och avslappning.

Step&FUN 45 Rolig timme som kombinerar lätta stegserier på step-brädan och muskelövningar med egen kroppsvikt. Stretcning till slutet. Timmen passar alla.

After Work Yoga 60 Mjuk och skön yoga för hela kroppens vällmående. Timmen passar alla- även om du yogat tidigare eller inte. Ta med dig egen filt och kudde.

Bootyful45 Effektiv träning som fokuserar till underkroppen, lår, mage och rumpa. Vi kombinerar aerobisk och muskelträning och vi gör några övningar också för överkroppen och streching till slutet. Undet timmen vi använder gummiband, vikskivor och stång eller egen kropps vikt. Timmen passar alla, för att du kan själv välja nivån och vikter!