Medlemskap och priser

Att motionera hos oss är roligt och lätt! Du kan välja ett medlemskap som passar till dig.

1. Månadsmedlemskap 39€/kk
Med månadsmedlemskap i motionscenter FUN du har allt i din användning: gym, gruppträningar och virtuella timmar varje dag runt året kl 04-24.
Normalpris för startavgift är 29€.
Medlemskap är tillfällig i kraft med en månadens uppsägningstid.

2. Årsmedlemskap 429€/år
Med en årsmedlemskap i motionscenter FUNin du motionerar förmånligare! Du har allt i din användning: gym, gruppträningar och virtuella timmar varje dag runt året kl 04-24.
Normalpris för startavgift är 29€.
Medlemskap är i kraft 12 månader efter köpdatum. Efter 12 månader fortsätter medlemskap som tillfällig med en månadens uppsägningstid. med en månadens uppsägningstid.

3. En gångs träning 15€/gång
Med en gångs betalning du motionerar en gång i motionscenter FUN. Du har allt i din användning: gym, gruppträningar och virtuella timmar varje dag runt året kl 04-24.

4. Testvecka 25€/vk
Välkommen att bekanta dig med motionscenter FUN under en vecka. Medlemskap är i kraft en vecka efter köpet. Du kan använda mobilapp att komma in i motionscenter eller du kan hämta en tagnyckel till dörren.
Endast för nya medlemmar och endast en gång per person/halv år.FUNs månatliga medlemskap gäller alltid tillsvidare och har en 30-dagars uppsägningstid. Bekanta dig med de olika medlemsformerna på verksamhetsställens nätsidor!

Läs mer